Sunday 30 August 2015

Bir Haftalik Super Lig Fiksturu- 2015/16 sezonu

Superlig 2015/16 sezonunun lig fiksturu cekildi.
 
Tum sezonu yani 34 haftayi kapsayan haftalik lig fiksturunun bir haftalik cizelgesi asagidadir.
 
Gule gule kullanin.
 
<------------------------------<
v (Bay)Sivas-Galatasaray(01)   ^
¦ (03)Osmanli-Kayseri(16)      ¦
¦ (05)Konya-Akhisar(14)        ¦
¦ (07)Mersin-Besiktas(12)      ¦
¦ (09)Trabzon-Bursa(10)        ¦
¦ (11)Gaziantep- Kasimpasa(08) ¦
¦ (13)Basaksehir-Antalya(06)   ¦
¦ (15)G.Birligi-Rize(04)       ¦
v (17)F.Bahce-Eskisehir(02)    ¦
>------------------------------^

Cizelgenin kullanimi -ozet

Once takim secilir, diyelim Besiktas; sonar o takimin ilk hafta oynayacagi takim bulunur, Mersin; sonar ok yonunde ikinci hafta takimi bulunur, Trabzon, 3, hafta takimi; Gaziantep boylece ok yonundeki son takim (6. hafta) olan F.Bahce ve yine ok yonundeki takim Eskisehir (7. hafta) bulunur. Ok yonunde devam edilerek 8. hafta takimi olan rize ve cizelge sonundaki 15. haftaya denk gelen G.Saray bulunuir. Yine cizelge yonude, 16. hafta sivas yani bay takim atlanarak cizelge yonunde .  Osmanli ve son hafta Konya bulunur.

Bay takimin ozelligi bir takim kendi Adina geldigi hafta bay takim ile oynar ve cizelge siralamasinda bay takimi yani sivasi atlayarak bir sonraki takim ile oynar.

Cizelge orneginde kullanilan Besiktas takiminin bay takim ile oynayacagi hafta cizelge ye gore kendi Adina geldigi haftadir, yani 12. hafta cizelge de Besiktas kendi Adina gelir ve o hafta sezonun bay takimi olan sivas ile oynar.

Evrensel-Insan - Yapilandirmaci Epistemoloji/Qua Felsefesi/Bilissel Bilim/Serbest Dusunurluk/Devrimci Sorgulama/Numenal Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti

No comments:

Post a Comment